Kërko Test

Ju lutem lexoni me kujdes para se te shkruani email address-en:

Pasi që të kërkoni test,ju lutem na shkruani në Viber.

1)Testi vlen vetem per programin  VLC Media Player.
2) Serveri nuk ju lejon te lidheni nese keni firewall, proxy ose VPN.
3) Testi eshte i limituar,dhe ju nuk mund ti rishperndani kanalet.
4) Duhen 48 deri 72 ore qe te pranoni emailin.
Testi vlen 24 ore qe nga pranimi i emailit..
By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website

Na kontaktoni

+381 64 55 30 617