Sa internet shfrytëzon IPTV?

Sistemi jone i IPTV perdor teknologjine e fundit H264,duke ofruar kompresim te mire dhe cilesi te mire.
Shpejtesia mesatare e internetit duhet te jete 1Mb/s,ndersa per te bere kercimin e kanalave me shpejt,ju nevoitet se paku shpejtesi e einternetit 2mb/s,nder per kanalet HD,3.5mb/s

Na kontaktoni

+381 64 55 30 617