Cka eshte themelore tek IPTV

Sot,ne kohen e teknologjise,ju mund te shikoni TV ne menyra te ndryshme.
Nje nga sistemet me te mira koheve te fundit qe ka bere nje ndikim te madh eshte IPTV.
IPTV ,e njohur si Internet Protocol Television,eshte formuar duke perdorur Protokolin e Internetit,dhe

Na kontaktoni

+381 64 55 30 617