3 muaj - 39.99 Euro

Ne cmim nuk eshte i perfshire set-top boxi

6 muaj - 59.99 Euro

Ne cmim nuk eshte i perfshire set-top boxi

12 muaj - 99.99 Euro

Ne cmim nuk eshte i perfshire set-top boxi

Fillimi IPTV SHQIP

samsung-tv copy
IPTVSHQIP ju ofron nje numer te madh kanalesh shqiptare duke perfshire te gjitha kanalet sportive Supersport dhe TringSport ne kualitet HD.

Mbi 350 kanale shqiptare duke perfshire te gjitha kanalet e Digitalb dhe Tring

Kanale gjermane, turke, zviceriane, italiane e shume te tjera Falas

Per cdo problem apo paqartesi stafi jone do te ju ndihmoj

Ju mund te provoni IPTVSHQIP FALAS ne kompjuterin tuaj

Na kontaktoni

+381 64 55 30 617